ГО «Проти Корупції» стала учасницею мережі «Вікно Відновлення», щоб якісно висвітлювати відбудову України

0

ГО «Проти Корупції» долучилася до мережі «Вікно Відновлення», яка об’єднує більш ніж 90 незалежних медіа, громадських організацій та аналітичних центрів.  

Об’єднання «Вікно Відновлення» (UA Recovery Window MediaNetwork) розпочало роботу в січні 2024 року як ініціатива семи незалежних організацій-співзасновників. Регіональні та всеукраїнські медіа, аналітичні центри об’єдналися для моніторингу і прозорого висвітлення всіх аспектів відбудови України. 

Участь у мережі дає можливість вільно комунікувати з однодумцями в темі відновлення,  а крім того створювати та поширювати різноплановий контент про відновлення на сайті-агрегаторі, брати участь в онлайн-здибанках та освітніх активностях, обмінюватися цінними контактами й важливими анонсами та цікавими можливостями всередині мережі.

«Вікно Відновлення» ставить собі за мету: 

  • мережувати журналістів, експертів, лідерів громад, створювати синергію для якісних змін;
  • контролювати процеси, викривати корупцію, аналізувати витрати, проводити розслідування;
  • пояснювати складне просто, проводити дослідження та перетворювати експертні знання на зрозумілий план дій;
  • розповідати локальні історії, підсвічувати проблеми як окремих людей, так і цілих регіонів;
  • посилювати дискурс відновлення, підкреслювати важливість потужних змін та надавати можливості для людей та організацій, які їх створюють.

Як учасники мережі ми створимо низку актуальних матеріалів на тему відбудови, а крім того матимемо доступ до навчальних можливостей об’єднання та кроссекторальних експертів й аналітики. 

Усі матеріали мережі доступні на окремому сайті-агрегаторі, що дозволить розширити коло наших читачів. Крім того, «Вікно Відновлення» допомагатиме в дистрибуції матеріалів на тему відбудови у соціальних мережах. 

Підписуйтеся на «Вікно Відновлення» у Facebook, Instagram та Telegram.

Завдання «Вікна Відновлення» — якісно й прозоро розповідати про відновлення усіх постраждалих регіонів на єдиній платформі, спільно адвокатувати необхідні зміни. ГО «Проти Корупції» охоче долучається до цієї роботи. 

Поширити в

Comments are closed.