Промінь світла у темні часи: представляємо результати міні-конкурсу, який відбувся в межах проєкту «Громадський офіс: новий крок до зближення влади та громади». 

0

Промінь світла у темні часи: представляємо результати міні-конкурсу, який відбувся в межах проєкту «Громадський офіс: новий крок до зближення влади та громади». 

Учасники тренінгів змогли створити 8 ініціативних груп (далі – ІГ) та обʼєднати 51 жителя громади для спільної мети: вони отримали гранти на відбудову та розвиток Березнегуватської громади.

Небайдужі мешканці загалом подали 10 проєктних заявок, 4 з яких комісія визначила найкращими.

На жаль, не всі ІГ врахували пріоритети та вимоги та лише 2 з них скористалися шансом подати дві проєктні заявки.

До Вашої уваги – переможці міні-конкурсу:

  1. ІГ «Творча майстерня» з проєктом «Укриття від страху» із с. Любомирівка.
  2. ІГ «Незламні» з проєктом «Майстерня розвитку талантів…» із смт. Березнегувате.
  3. ІГ «Екологічні ініціативи громади» з проєктом «Чиста та затишна Березнегуватська громада» та «Забезпечення надання якісних послуг у сфері благоустрою…» із смт. Березнегувате. Додатково ІГ отримала проєктор у подарунок.

Проєкти, які отримують часткову підтримку:

  • проєкт «Облаштування кімнати дозвілля в укритті під час перерв…» ІГ-и “Педагогічний колектив Березнегуватського професійного ліцею»
  • проєкт «Фенікс» ІГ-и «Творча майстерня» матиме часткове фінансування та проєктор з дошкою у подарунок.
  • проєкт «Стимулювання молоді та інших жителів до фізичної активності та здорового способу життя шляхом облаштування вуличного спортивного майданчика…» ІГ «Вперед до мети» з с. Петропавлівка.
  • проєкт «Популяризація здорового способу життя серед молоді та інших жителів шляхом облаштування вуличного спортивного майданчика…» ІГ «За майбутнє» із с. Новоочаків.

2 ініціативні групи отримали заохочувальні подарунки:

  1. ІГ «Березнегуватська дитяча мистецька школа» смт. Березнегуватого отримала проєктор;
  2. ІГ «Колектив Публічної бібліотеки Березнегуватської селищної ради» відтепер має сучасний ноутбук. 

Вітаємо! Нехай це буде початком для нових звершень.

Проєкт «Створення громадського офісу: новий крок до зближення громади та влади» впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.



Поширити в

Comments are closed.