Тренінг “Соціальне підприємство, як інструмент суспільних змін”.

0
24 червня 2021 року Валентина Поселкевич та Юрій Путря представники Лабораторія соціального підприємництва Черкаського регіону, провели тренінг на тему “Соціальне підприємство, як інструмент суспільних змін”. Тренінг відбувся в рамках проекту ” EU4Youth – Розкриття потенціалу молодих підприємців в Молдові та Україні”. На інформаційній сесії зібралося багато охочих, були присутні представники органу місцевого самоврядування, молодь та члени майбутньої молодіжної ради. В ході розмови з учасниками тренінгу ми зрозуміли що термін “соціальне підприємництво” дещо знайомий, адже члени лекції активні та ініціативні люди. Але часом учасники не розуміли, про що йде мова, що говорить про їх недостатню обізнаність та компетентність у цій сфері. Всю інформацію спікери намагалися подати коротко, лаконічно та в доступній формі. Протягом години учасники запитували нас “З чого потрібно почати? Чи можна створити шкільне соціальне підприємство? Як все працює? Як втілити свою ідею в реальність?”. Це не могло нас не тішити, адже дуже приємно отримувати зворотній зв’язок та бачити зацікавлені очі учасників.
Дякуємо всім присутнім за участь в нашому тренінгу, а я, в свою чергу, хочу подякувати Олександр Баранник за позицію робити суспільні зміни у своїй громаді разом з молоддю.
Довідкова інформація.
Проект EUnlocking допомагає розвивати соціальний підприємницький потенціал молодих людей в Молдові та Україні, створюючи сприятливу екосистему для соціальних підприємств, а також надихаючи і підтримуючи більше молодих соціальних підприємців для розробки і підтримки своїх інноваційних рішень, спрямованих на просування соціальної інтеграції та екологічної стійкості в обох країнах. Проект фінансується Європейським Союзом в рамках його програми EU4Youth.
Проект реалізується Інститутом імені Густава Штреземана (GSI) (Німеччина), «Egalite International» (Україна), організацією “AXA Management Consulting” (Молдова), Асоціацією «ECO-RAZENI» (Молдова), Національним центром допомоги та інформування для НУО в Молдові «CONTACT» (Молдова) та «PRO NGO!» (Німеччина).
Поширити в

Comments are closed.