Використовуємо можливості для розвитку

0

Громадські організації в Україні, в тому числі й наша ГО «Проти Корупції», активно взялися за розв’язання проблем, які виникли через повномасштабне вторгнення, віддавши перевагу інтеграції та адаптації новоприбулих мешканців. З метою підтримки цього напруженого, але важливого зусилля, ми успішно реалізували проєкт «Адвокація місцевих політик ВПО» за підтримки Фонду Східна Європа в межах проєкту «Фенікс». Цей проєкт включає в себе низку ініціатив та дій, що мають на меті посилити українське громадянське суспільство в боротьбі з наслідками війни.

Ми вдячні за фінансову та менторську підтримку для реалізації civic tech інструментів, завдяки чому нам вдалося почати поліпшення взаємодії спільнот та влади в умовах війни.

Тренінгова онлайн-програма надала можливість для навчання та підвищення кваліфікації діячів нашого громадського сектору. За результатами проведення Оцінки організаційної спроможності, наша організація набрала середній бал 3,46, що фіксує високий рівень розвитку. Варто зазначити, що проєкт з посилення інституційної спроможності організації та рекомендації від експертки  Тетяни Друзенко дозволили нам зрозуміти що треба робити для подальшого розвитку нашої організації.  Віримо, що дана вправа була корисною та матиме довгостроковий позитивний вплив на зростання вашої організації, адже маємо розвивати Україну та змінити цей світ на краще.

Зустріч після фінальної пресконференції та спільного ефіру з менеджеркою Фонду Східна Європа Ольгою Войтович, дозволила нам поділитися досвідом та напрацюваннями нашого сектору та отримати рекомендації для розвитку.

Дякуємо Фонду Східна Європа за підтримку, навчання та надання можливості розвиватись та втілювати задуми в життя!


Публікація підготовлена ГО «Проти Корупції» в межах проєкту «Адвокація місцевих політик ВПО» за підтримки проєкту «Фенікс», що виконується Фондом Східна Європа коштом Європейського Союзу.

 

Поширити в

Comments are closed.