Вирішення проблем через комунікацю з владою та громадськістю

0
29 червня в ГО “Проти Корупції” звернувся Анатолій Пархоменко голова Селещанської ОТГ про те, що жителі села Карашини незадоволені ремонтом дороги Н-01, на відрізку 148 км. в межах населеного пункту. Жителі скаржаться, що тут не зробили водовідведення, і тепер будинки підтоплює під час кожної зливи. Також сміття в дворах людей залишає вода, що несе все з полів. Дізнавшись про цю проблему, ми, в свою чергу, вирішили детально розібратися та вирішити її. Звернувшись в службу автомобільних доріг в Черкаській області, нам відповіли, що знають про цю проблему і вже підготували дефектні акти та готові зустрітися з нами та представниками Селищанської ОТГ, для подальшого вирішення труднощів.
01.07.2021. відбулася зустріч, де були присутні: заступник служби автомобільних доріг Сердюк Денис Миколайович, голова Анатолій Пархоменко А.С та депутат Гайдай Василь Селищанської ОТГ, староста Карашинської сільської ради Наталія Кузка та мешканці села Карашини Власенко Генадій та Сліпченко Віктор. Як наслідок, на думку Служби автомобільних доріг, в результаті проведення всіх відповідних досліджень, існує 3 шляхи вирішення проблеми. Вислухавши всі сторони, ми дійшли висновку, що по-перше, за рахунок додаткових робіт улаштовуємо 1600 м. прикромочних лотків та 4 водоскида, які в свою чергу будуть відводити потік води. По-друге, оскільки ситуація з мешканцями дуже напружена, можливе улаштування бетонного кювету, що буде більш доцільним. Це питання ми розглянемо на технічній раді. По-третє, Служба автомобільних доріг у відповідності дороги “Київ-Знам’янка” розгляне питання щодо можливості влаштування повноцінного укладення дорожнього одягу, як мінімум 20 м на кожній стороні з’їзду. В такому стані проблему залишати не можна, тому найближчим часом вона буде вирішена – наголосив Сердюк Дмитро Миколайович .
Зустріч відбувалась в рамках проєкту “Громадський контроль під час проведення ремонтних робіт на дорогах місцевого значення у Черкаській та Кіровоградській областях” за фінансової підтримки EED «Європейський фонд за демократію.
Поширити в

Comments are closed.