ВПО НА МИКОЛАЇВЩИНІ ОФОРМЛЮЮТЬ ДОКУМЕНТИ НА ВІДНОВЛЕННЯ ЖИТЛА: ТИПОВІ СИТУАЦІЇ ТА ЧИМ ЗУМОВЛЕНІ?

0
🏠 «Процес оформлення компенсації від держави за зруйноване житло загальмувався», — розповіла адміністраторка Громадського офісу відновлення Любов Бурлака 7 травня у радіоефірі на каналі «Українське радіо Черкаси».
🎙️ З Іваном Лилою обговорювали важливу тему оформлення документів на відновлення житла.
— Любов, розкажіть, як ви втратили житло?
— Наш населений пункт розташований на лінії фронту та часто обстрілюється. За 10 метрів від нашого будинку впала ракета та дуже його пошкодила. Роботу я теж втратила. Дуже сподіваємося на програму єВідновлення.
— З якими труднощами ви зіткнулися при оформленні документів?
— Найбільшою проблемою стало те, що наш будинок не був внесений до електронного реєстру і нам доводиться довго чекати, поки БТІ оформить технічний паспорт. Після цього треба реєструватися через Дію на програму єВідновлення та знову пройти через бюрократичні затримки.
— Розкажіть, як вам вдалося пережити переїзд та адаптуватися до нових умов?
— Мене мотивує сімʼя, а матеріальне не головне. Вже маю цікаву роботу – працюю в Громадському офісі відновлення, де можу навчатися, вчити та розвивати громаду. Саме тому я не падаю духом і того ж бажаю всім!
🎧Повністю прослухати етер можна за посиланням: 
🌍 Проєкт «Створення громадського офісу: новий крок до зближення громади та влади» впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.
#ВПО #єВідновлення #Черкащина #житло #війна #Україна
Поширити в

Comments are closed.