Дві автівки, два будинки та банківський вклад. Чим володіє голова Лисянської райради?

0

Голова Лисянської райради Ярослав Попко обіймає свою посаду другий рік поспіль.

Згідно декларації голови райради, Ярослав Андрійович володіє будинком в смт Лисянка на 306 квадратних метрів, вартістю 186 тисяч гривень. Таку інформацію ми знаходимо в декларації посадовця за 2015 рік. А вже в декларації за 2016-й зареєстровано будинок в Лисянці на 431 квадрат за 137 тисяч. Різниця між датами набуття прав на будинки – чотири дні.

Також на голову райради зареєстровано дві легкових автівки – Ford Transit 2002 року випуску та SKODA Oktavia A5 2007 року випуску. Вартість першого авто не вказана, вартість другого – 80 тисяч гривень. Цікаво, що SKODA з’вляється лише в другому, уточненому варіанті декларації, хоча було придбано ще у 2013 році.

У 2015-му році Ярослав Попко заробив 52 тисячі гривень за основним місцем роботи, у 2016-му сума зросла майже вдвічі, до 96 тисяч. Окрім того, у 2015-му голова районної ради отримав майже 3 тисячі пенсії. Наступного року зарплата була єдиним джерелом доходу Ярослава Попка.

На банківському рахунку голови районної ради – 27 тисяч гривень.

Ірина Семенова, фахівець з планування і проведення pr-кампаній ГО «ПРОТИ КОРУПЦІЇ»

Матеріал підготовлений в рамках співпраці з проектом ПРООН «Прозорість і доброчесність публічного сектору», проекту «Конфлікт інтересів у діяльності місцевих депутатів Черкаської області»

Поширити в

Comments are closed.