Завершився молодіжний табір соціальних інновацій “Che-inn 2.0!”

0
Як і попереднього року, успішно завершився молодіжний табір соціальних інновацій “Che-inn 2.0!”.
Цьогорічними учасниками табору стали активна молодь 5 громад Черкащини #ЧигиринськаОТГ #ШполянськаОТГ #Драбівецька_громада #МатусівськаОТГ #Камянська ОТГ
Цей унікальний проект започатковано громадською організацією #ПротиКорупції та впроваджено завдяки підтримці Черкаської ОДА.
На переконання голови громадської організації Юрій Путря і цього разу наше прагнення дати «якісний поштовх», та активізувати молодь, яка готова бути рушійною силою в своїх ОТГ, досягнуто!
Дуже важливо, що всі перелічені вище громади, закладали до своїх Стратегій розвитку залучення молоді в життя громад, і саме наш табір дав можливість їхнім представникам взяти активну участь в навчальних тренінгах та майстер-класах.

Серед спікерів, які допомагали сформувати в учасників власну незалежну думку, отримати практичні знання та досвід, який вони зможуть реалізувати в подальшому житті, хочеться виділити Ivan Omelian – тренера і експерта з розвитку потенціалу особистості та організацій,

Надежда Копаница

– відомого бізнес-тренера, фасилітатора і психолога та

Анна Полищук

– нашу коаліційну партнерку.

За короткий проміжок часу, вони змогли налаштувати молодь на злагоджену роботу та сформувати справжню команду однодумців.
Енергійні та креативні, вони задавали ритм, та надихали наших учасників знаходити блискучі рішення складних задач, змогли переконати молодь, що вона сама здатна підкорювати нові висоти. Навіть під час кава-брейків, між сесіями, не стихали емоції наших учасників: вони дискутували, визначали пріоритети, складали стратегію, мріяли…
Неймовірні враження отримали учасники від нашого прекрасного міста. Для них організаторами табору була замовлена та проведена цікава екскурсія до Корсунь-Шевченківського історико-культурного заповідника, де вони змогли помилуватися чарівними куточками парку на Росі, та зробити безліч світлин.
Вечори в таборі теж проходили весело, в дружній атмосфері, за грою в монополію та відпочинком в ТРЦ «Нікас».
В останній день, перед від’їздом, всі учасники табору заповнили анкети, проаналізувавши які, ми, організатори табору, дійшли висновку, що всі поставлені нами цілі досягнено, результат проведення “Che-inn 2.0!” – відмінний! А це головне, адже це хороший старт для молоді, яка прагне присвятити своє життя громадам, займатися активною громадською діяльністю, бути патріотами своєї країни.
Відгуки учасників табору:
Таня Яценюк: «Дні пролетіли непомітно. Для мене, напевно, як і для кожного, хто вперше побував в молодіжному таборі, вражень надзвичайно багато, емоції переповнюють! Дякуємо організаторам за можливість бути в таборі, за знання та досвід, який ми отримали. Сподіваємося на зустріч і в наступному році.»
Богдан: « Програма табору збагатила мене цікавими враженнями, повчальним досвідом, та роботою в команді. Креативно, драйвово! Дякую.»
Альона: «Цікаві ідеї, спілкування з учасниками табору, маса нових вражень, ми були чудовою командою! Дякуємо організаторам.»
Анна: «Я заповнила анкету, там майже всі по п’ятибальній системі, що ще можна додати. Тренери та організатори табору підняли мою самооцінку та мотивували мене на нові звершення». Чекаємо результатів наших учасників та маємо мету подовжити у наступному році!
Юрій Путря Лариса Беренко Анна Полищук Толік Поліщук Ivan Omelian Надежда Копаница Валентина Поселкевич
Поширити в

Comments are closed.