На старті табір соціальних інновацій “Молодь змінить Черкащину Che-Inn 3.0”!

0

В рамках проекту «Молодь змінить Черкащину Che-Inn 3.0!», за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації та ГО «Проти Корупції, відбудеться табір з 9 по 11 серпня, в м. Каневі, конференц-залі «Замок Рода». 

Наш табір мотивує та надихає, дає потужний заряд енергії для розвитку громадської активності. Ми запрошуємо активну молодь, що готова бути рушійною силою ефективних змін в своїх громадах. Цього року учасники братимуть участь у тематичних тренінгах та майстер-класах, де працюватимуть над своїми ідеями, перетворюючи їх на проекти.

Тренери нашого табору – енергійні та креативні, вони задають ритм та надихають наших учасників знаходити блискучі рішення складних задач. За короткий проміжок часу вони здатні налаштувати молодь на злагоджену роботу та сформувати справжню команду однодумців. В цьому році тренерами молодіжного табору Сhe-inn 3.0 стали:

Ірина Литвин – фасилітаторка, членкиня Національної асоціації фасилітаторів України. Бізнес-тренерка, методологиня – авторка понад 15 тренінгових програм. HR-консультантка, експертка з недискримінації в освіті. Допомагає людям вдосконалюватись та розвивати управлінські та комунікативні компетенції, громадам та організаціям – розробляти стратегії, формувати командні цілі і досягати їх.

Возможно, это изображение (1 человек)

Іван Омелян експерт з розвитку потенціалу особистості та організацій, громадський діяч із 11-річним стажем, засновник ГО «Файне місто», та ГО «Освітньо-аналітичного центру розвитку громад».Молодий лідер, комунікабельний та цілеспрямований, натхненний та харизматичний, з потужним зарядом енергії, поведе за собою молодь, навчить як реалізувати себе, досягнути успіху, зростати та розвиватись, щоб бути корисним суспільству!

Возможно, это изображение (1 человек)

Дмитро Ляховецький – бізнес тренер по ефективних переговорах «Керуючі Поєдинки», тренер з продажу та ораторської майстерності. Він навчить вас чітко розуміти, що таке соціальне підприємництво та відрізняти його від соціального проекту, громадської діяльності, соціально відповідального бізнесу та просто підприємництва.

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и текст)

Організатори впевнені: молодь здатна підкорювати нові висоти!

Поширити в

Comments are closed.