«Не пали – компостуй!”

0
ГО «Проти Корупції» не зупиняє свою діяльність в рамках проекту «Не пали – компостуй»! Цього разу ми ставимо на старт випуск друкованого екологічного коміксу для цільової аудиторії віком від 7 до 10 років. Головний герой еко-коміксу, який вже давно став улюбленцем дітей та дорослих, має за мету підвищити екокультуру, через залучення школярів до формування поведінської моделі їх батьків, сільських мешканців, поводження з органічним сміттям та опалим листям. Ми вдячні за підтримку Департаменту екології та природніх ресурсів Черкаської ОДА. Сподіваємося, що наша спільнота еко-друзів, завдяки коміксу і надалі буде поповнюватися!
3.06.2020р. в #ОфісГромадськоїАктивності, представники #КоаліціяГромадськихОрганізаційКорсунщини, презентували еко-комікс для учасників табору #DiamondSchool з метою підвищення культури поводження з органічним сміттям та опалим листям під девізом “Не пали-компостуй!”
Команда #Eкодрузів поповнилася!
Возможно, это изображение (4 человека) Возможно, это изображение (4 человека) Возможно, это изображение (5 человек) Возможно, это изображение (2 человека) Нет описания фото. Возможно, это изображение (2 человека) Возможно, это изображение (1 человек) Возможно, это изображение (2 человека) Возможно, это изображение (4 человека)
Поширити в

Comments are closed.