Перший день молодіжного табору “Сhe-inn 3.0”

0

9.08.21 в рамках проекту «Молодь змінить Черкащину Che-Inn 3.0!»,  за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації та  ГО «Проти Корупції» стартував молодіжний табір соціальних інновацій “Сhe-inn 3.0”! Всі учасники отримали робочий зошит (органайзер) та подарунок у вигляді екочашки. Тренер першого дня – Литвин Ірина розпочала цікавий тренінг на тему: Хто я?  Та спершу вона представила себе і за проханням учасників пояснила: хто такий фасилітатор?Першим кроком вона розповіла про концепцію 4К ключових компетенцій: – креативність, критичне мислення, комунікація та колаборація. Далі молодь почала нестандартне знайомство за допомогою “жовтих сторінок”, метою яких було розповісти про себе якнайцікавіше та в доступній формі. Попрацювавши в команді, вони детально розібрали:

  1. Що робити аби твою розповідь запам’ятали?
  2. Що робити щоб ти краще запам’ятав розповідь іншого?

Після обідньої перерви учасники розпочали новий інформаційний блок “Хто ми?” з гри “Подув вітер змін”. Далі молодь визначила цінності кожної людини, команди та цілої групи людей, обравши 3 основні: щастя, здоров’я та сім’я. Наступним етапом учасники табору розбирали модель логічних рівнів Р.Ділтса для ідентифікації проблем та впровадження змін в особистому житті. Пізніше Ірина розповіла  про 4 основні сфери, що наповнюють нас енергією щастя для реалізації планів, а учасники в свою чергу навели приклади з власного життя до кожної пункту. Працювавши в командах, кожна конкретно визначила які проєкти та ініціативи вони можуть втілити на майбутнє та об’єднали їх у групи. На завершення, спікер розповіла нам про бар’єри на шляху до  реалізації бачення та шляхи їх подолання.

Це був лише перший день нашого табору. А завтра на нас чекає наступний тренер – Іван Омельян. До нових зустрічей!

 

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят и в помещении)  Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении)

 

Поширити в

Comments are closed.