Проект “Розвиток місцевих громад через запровадження ефективної моделі взаємодії НУО і ОМС в громадах Черкаської області”

0

Початок цікавого проекту для об’єднаних територіальних громад. Три години продуктивної роботи та головне розуміння, що сьогодні представники громадського сектору мають можливість впливати на місцеву владу та вирішувати локальні проблеми.

Жваво і емоційно про досвід і практику співпраці неурядових організацій і ОМС говорили сьогодні з представниками цільових громад Корсуньщини та Чигиринщини.
Розглядали різні можливості використання такого досвіду в рамках реалізації проекту “Розвиток місцевих громад через запровадження ефективної моделі взаємодії НУО і ОМС в громадах Черкаської області”.
Над втіленням проекту працюють: ГО “Проти корупції” (Корсунь-Шевченківський), БО “Фонд розвитку Чигиринщини” (Чигиринська ОТГ), ГО “Оберіг громади” (Карашинська ОТГ), ГО “Корсунь-Шевченківське регіональне об’єднання творців родових помість” (Набутівська ОТГ), #Черкаська_Агенція_Регіонального_Розвитку за грантової підтримки спілки #Громадські_ініціативи_України.
Поширити в

Comments are closed.