Тож як відбулося відкриття творчої майстерні «Фенікс» в Любомирівці? 

0

5 липня у Любомирівському Будинку культури відбулася подія, якої давно чекали жителі Любомирівки і найбільше – юні мешканці. Саме для них тут старанно і ретельно створювався Дитячий простір «Фенікс» – місце, де юні дарування зможуть розкрити свій творчий потенціал, отримати знання та навички в різних галузях мистецтва, а також знайти нових друзів та однодумців.

Захід з відкриття простору відвідали жителі Любомирівського старостинського округу, представники місцевої влади, педагоги, юні таланти та їхні батьки, а також представниці Громадського офісу відновлення ГО «Проти Корупції». Розважальна програма від Пса Патрона та Зайки була яскравим доповненням до святкового концерту, на якому де діти мали можливість продемонструвати свої таланти публіці. 

«Реалізація цього проєкту надзвичайно важлива для нас, так як ми маємо зруйновану школу та садочок і дітям немає де навчатись та збиратись для проведення різних заходів. Я дякую кожному, хто долучився до створення майстерні, наші діти тепер мають куточок, де вони зможуть займатися, спілкуватися, розвиватися та творити. Дякую за вашу небайдужість та віру у щасливе майбутнє», – каже Надія Георгіївна, староста села. 

До слів вдячності долучився і  селищний голова Сергій Бойко: «Велика подяка всім причетним, що не стояли осторонь і не чекали, як більшість чекає, що хтось прийде і зробить. Ви об’єднались і доклали чимало зусиль самі, заради майбутнього малечі».

«Дуже класно, що ми змогли всі разом створити такий простір, ми часто збираємося з дітьми та готуємо різні руханки до свят, я з задоволенням буду проводити тут уроки», – каже Ольга Миколаївна, вчитель англійської мови.

Простір обладнаний сучасними матеріалами та інструментами, що створює сприятливі умови для навчання та творчості. 

У планах ініціаторів організовувати майстер-класи, уроки, розвиваючі заняття, які допоможуть юним талантам проявити себе. 

Відкриття майстерні «Фенікс» – це знакова подія для жителів села Любомирівка. Це не лише нове місце для творчого розвитку дітей, але й новий центр культурного життя громади. Творча майстерня «Фенікс» стала яскравим прикладом того, як талановиті та активні люди можуть об’єднатися для створення чогось нового та корисного для своєї громади!

 

Проєкт «Створення громадського офісу: новий крок до зближення громади та влади» впроваджується в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.



Поширити в

Comments are closed.