Громадський контроль під час проведення ремонтних робіт на дорогах місцевого значення у Черкаській та Кіровоградській

0
Громадський контроль під час проведення ремонтних робіт на дорогах місцевого значення у Черкаській та Кіровоградській областях за фінансової підтримки EED «Європейський фонд за демократію» за 4 місяці показав високу динаміку та позитивні результати. Одним із важливих доказів дієвої роботи є те, що Черкаська область, на даний час, є в п’ятірці областей по використанню коштів з Дорожнього фонду на ремонт місцевих доріг.
Ми вдячні Черкаській ОДА та Департаменту будівництва за співпрацю та підтримку. Адже, на початку нашої роботи, не все вдавалося та не було розуміння, який буде кінцевий результат. (фото 2-4)
Та, на даний час, виїжджаючи на підписання актів по прийому виконаних робіт на окремих ділянках на Черкащині, ми бачимо, що вже є великі зміни на краще. Адже, підрядники реагують та дослухаються до наших зауважень, та виконують умови, згідно договорів. (фото 5-6 ).
• фото 7- 8 , підрядник проводить роботи, згідно договору по ремонту штучної роботи по водовідведенню.
Маємо надію, що і на інших об’єктах підрядники будуть сумлінно дотримуватись відповідних нормативних актів та прислухатись до наших рекомендацій, та зауважень. Адже, потрібно зробити усе від нас залежне , щоб уже цього року люди побачили перші позитивні результати, яких вони очікують уже давно. (фото 9-11)
Поширити в

Comments are closed.